Irányár:

37 990 000 Ft

Alapterület:

54 nm

IGAZÁN OTTHONOS, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS TATÁN

ELADÓ lakás a vizek városában, nyugodt, kertvárosias környezetben. Fedezze fel ezt a néhány éve TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, gondosan kivitelezett, napfényes, 54 nm-es OTTHONT. Az ingatlan harmadik emeleti. Két szobával, valamint különálló konyhával, fürdőszobával és kamrával várja új tulajdonosát. Ideális a klasszikus elrendezés kedvelőinek. 

MINŐSÉG érződik minden apró részleten! A tulajdonos számára fontos volt, hogy a felújítás a “padlótól a mennyezetig”, igényesen történjen: a víz- (stangok is!) és villanyvezetékek, beltéri ajtók, ablakok, bejárati ajtó, burkolatok, szaniterek mind cserélve lettek. Minden a letisztultság, otthonosság jegyében készült. 

A nagyobbik szobából egy gipszkarton fallal egy hálófülkét választottak le, ami a lakás elrendezését még praktikusabbá, egyedivé teszi. Ebből a szobából egy hangulatos, napfényes nagy erkély is nyílik. Ideális ha madárcsicsergésben szeretné elfogyasztani a reggeli kávéját vagy kipihenné a hétköznapok fáradalmait. 

A lakásban a terek tágasak, napfényesek. Még a fürdőszoba is ablakkal rendelkezik, emiatt rendkívül világos, barátságos.

A fűtés egyedi, elektromos hőtárolós kályhával van megoldva, így a lakás fenntartási költségei nagyon alacsonyak. Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik.

A lépcsőház rendezett, a fejlődés folyamatos. A társasház megtakarítással rendelkezik, jelenleg a szigetelésre gyűjtenek a lakók. 

A környék nagyon nyugodt. A ház a Bacsó Béla út végén, kieső kis mellékutcában található, ahol nincs átmenő autóforgalom, ezért meglehetősen csendes az utca. Ideális családok számára.  

Ne hagyja ki ezt a barátságos, otthonos lakást, ismerje meg személyesen is! Akár saját otthonnak, akár befektetésnek, tökéletes választás.

Kategória:

lakás

Szobák száma:

2

Emelet:

3.

Ingatlan állapota:

felújított