Az ingatlan piaci értékének
meghatározása

Személyes találkozó keretében az ingatlan megtekintése és megismerése, a tulajdonos elképzeléseinek felmérése. Az ingatlan piaci értékének meghatározása piaci összehasonlító elemzéssel. Hirdetésiár- javaslat.

Értékesítési stratégia kialakítása

A célcsoportnak megfelelően pozicionálom az ingatlant, és ehhez mérten alakítom ki az értékesítési stratégiát.

Ingatlan felkészítése eladásra

A vevők többsége számára fontos paraméterek alapján keres ingatlant (pl. hány szobás, erkélyes, hányadik emeleti stb.), azonban a végleges döntést mindig az érzelmeik alapján hozzák meg. A vevő csak akkor mond igent a lakásodra, ha abban jól érzi magát, el tudja az életét képzelni benne. Az ingatlan felkészítésén NEM a felújítást értem, hanem azt, hogy az állapotához képest a legideálisabbat hozzuk ki belőle. És igen, ez már a fotózáshoz is elengedhetetlen. Segíteni tudok tippekkel, javaslatokkal, hogy az ingatlan a vevők számára a lehető legmegkapóbb legyen.

Ingatlan fotózása és videózása

Potenciális vevők felkutatása

kiajánlások és hirdetések útján (országos ingatlanos portálokon, social media felületeimen). Az érdeklődők szűrése.

Személyes ingatlanbemutatás

Az ingatlant minden esetben személyesen mutatom be (én vagy kollégám) az érdeklődőknek. A tárgyalástechnika rendkívül fontos ebben a szakmában (is), célszerű a kommunikációt az ingatlanosra bízni. Hiszen ő már felmérte a lakást, felmérte a vevőt és annak igényeit, tudja a kommunikáció eszköztárát úgy használni, hogy az érdeklődőt jó eséllyel meggyőzze.

Szerződéskötés előkészítése

Ha megtaláltuk az ideális vevőt, és sikerült is vele megállapodni, feltétlenül szükséges egy vételi szándéknyilatkozat (írásos vételi ajánlat) elkészítése. Ebben már foglalót veszünk át, és a későbbi adásvételi szerződés főbb paramétereit is írásba öntjük. Ha ez megtörtént, megbízhatjuk az ügyvédet az adásvételi szerződés előkészítésével. Az eladónak és a vevőnek nincs ezzel tennivalója: a megállapodás részleteit, esetleges egyedi paramétereket/igényeket, adatokat én egyeztetem az ügyvéddel. Az adásvételi szerződés tervezetét együtt átbeszéljük, így az ügyvéd előtti aláírásra már egy vitás kérdésektől tisztázott, ha szükséges, javított szerződést kapunk.

Bankfüggetlen hiteltanácsadás,
és -ügyintézés

Sokéves szakmai tapasztalattal és több szakmai díjjal rendelkező kolléganőm segítségével könnyedén megtaláljuk a számodra megfelelő hitelkonstrukciót. Valamennyi bankkal kapcsolatban állunk, többüknél kiemelt partnerként. Ez azzal a hatalmas előnnyel jár, hogy akár egyedi kamatkedvezményeket is tudunk adni ügyfeleiknek. Valamennyi állami támogatás, támogatott konstrukció (CSOK, CSOK-hitel, babaváró kölcsön) igénylésében is segíteni tudunk.

Energetikai tanúsítvány

Szakértő partnereimnek köszönhetően az eladáshoz kötelező energetikai tanúsítvány elkészítését is rám bízhatod, akár rövid határidővel.

Ügyintézés

Végrehajtással kapcsolatos és földhivatali ügyintézés. Terhelt ingatlan esetén segítségedre lehetek az ingatlan hátterének rendezésében: akár végrehajtói, akár földhivatali ügyintézésről van szó.

Jogi háttér

Teljes jogi támogatottsággal állok rendelkezésedre. Ügyvédi hátteremnek köszönhetően valamennyi kérdéssel vagy problémával kapcsolatban gyors megoldást találhatunk. Keress bizalommal, nincs lehetetlen!