Horváth Boglárka vagyok, független ingatlan-tanácsadó. Közgazdász és marketinges diplomával rendelkezem, korábban teljesen más szakterületeken dolgoztam.

De valahogy nem találtam igazán a helyem. Kerestem azt az irányt, azt a szakmát, amelyben a tanulmányaimat és a korábbi szakmai tapasztalatomat hatékonyan ötvözni tudom, azt ami kellően motivál, fenntartja az érdeklődésemet és folyamatos fejlődésre ösztönöz.

Én az ingatlanértékesítésben találtam meg mindezt, itt érzem azt, hogy megérkeztem.

Független ingatlan-tanácsadóként új és használt ingatlanok közvetítésével foglalkozom, melyhez többéves szakmai tapasztalatomat, elkötelezettségemet és hatékonyságomat felhasználva kiemelkedő minőségű szolgáltatást tudok nyújtani. Számomra az emberi értékek és az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Ingatlanértékesítési koncepcióm magas színvonalú, ugyanakkor családias, közvetlen és barátságos. Nagyon fontos számomra, hogy megkülönböztessem magam és kiemelkedjek a közvetítők közül, ezt elsősorban az általam képviselt alapvető értékekkel teszem, mely nem más mint az etikusság és a megbízhatóság. Az ügyfeleim számomra nem csak “egy szerződést jelentenek a sok közül”. Minden általam kezelt megbízás megkülönböztetett figyelmet kap: olyan minőségi szolgáltatást, amelynek segítségével az ingatlan a piacon elérhető legmagasabb áron kerülhet értékesítésre.

Fontos számomra, hogy a színvonalas ingatlanos szolgáltatás ne egy túlárazott, megfizethetetlen megbízás legyen. Független tanácsadóként a piacon átlagosnál alacsonyabb díjon tudok szerződni, mivel nem viszi el a megbízási díj nagy százalékát egy iroda vagy franchise-költség. A különbözet nem nálam, hanem a megbízónál marad! A szolgáltatás pedig személyre szabott és elkötelezettségemnek megfelelően kiemelkedően magas színvonalú.

Célom az, hogy megváltoztassam az ingatlanközvetítőkről kialakult általános rossz képet egy megbízható, magas minőségű és őszinte szolgáltatással. Mert lehet ezt másképp is csinálni!

Ha segítségre van szükséged ingatlanügyeid intézésében, ismerj meg engem, az ingatlanértékesítési szolgáltatásaimat és a szerződéseimet! Az ingatlaneladással vagy –vásárlással kapcsolatos valamennyi tennivalóban segíteni tudok szakértő partnereimmel karöltve: a teljes körű banksemleges hitelügyintézési szolgáltatást, az ügyvédi támogatottságot, az energetikai tanúsítványt, értékbecslést, vagy akár végrehajtással kapcsolatos ügyintézésed is egy kézben tudhatod.

Keress bizalommal

+36 30 177 63 43

hb.euingatlan@gmail.com

Social media

Ingatlant keresel?

Épp eladni szeretnél?

Vagy csak egyszerűen érdekel ez a téma, szeretnél ingatlanpiaci hírekről értesülni?

Csatlakozz hozzám, kövesd a közösségi oldalaim tartalmait!

Saját ingatlankínálatommal, érdekességekkel, hasznos cikkekkel várlak