Irányár:

80 000 000 Ft

Alapterület:

126 nm

A NYUGALOM SZIGETE

Várgesztes üdülőfalujában, az erdő ölelésében eladó ez a 126 nm-es, kétszintes, különálló családi ház. A ház elrendezése a földszinten: amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy tusolós fürdőszoba. Az emeleten három hálószoba, terasz és fürdőszoba található.

Az ingatlant számos extrával szerelték: klíma, vízlágyító rendszer, kamerarendszer. A ház felújított, folyamatosan karbantartott, kiváló állapotú. Így minden különösebb ráfordítás nélkül költözhető.

600 nm-es saját telekkel rendelkezik. Az udvar parkosított, a parkgondozást az üdülőfalu üzemeltetése végzi. A házhoz egy saját garázs is tartozik.

A villapark és környezete magával ragadó: csend, nyugalom és madárcsicsergés jellemzi. Az üdülőfalu szolgáltatásai a ház tulajdonosai számára korlátlanul használhatók: játszótér, külső medence, fedett élményfürdő és wellness részleg. Térítés ellenében (kedvezménnyel) étterem is rendelkezésre áll. Olyan, mintha mindig nyaralna.

Várgesztes Budapesttől körülbelül 70 kilométerre található. A Vértes-hegység völgyében, csodálatos környezetben. A nyugalom szigete, Tatától és Tatabányától mindössze 15 perc távolságban.

Az ingatlan üdülő besorolású, saját helyrajzi számmal rendelkezik!

Kategória:

családi ház / nyaraló

Szobák száma:

5

Szintek:

2

Ingatlan állapota

kiváló