Irányár:

76 100 000 Ft

Alapterület:

137 nm

Azonnal költözhető lakóparki ingatlant keres Komárom csendes, családi házas övezetében? Ez a csodás otthon új lakóját keresi! Abszolút ritkaság a piacon!

SORHÁZ-JELLEGŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÓPARKI LAKÁS KOMÁROMBAN

Elsősorban családosok figyelmébe ajánlom ezt a nappali + 3 hálószobával rendelkező társasházi lakást. Az ingatlan 137 m2-es (125 m2 lakóterület + erkély, terasz), szinteltolásos. A bejárat szintjén találjuk a tágas nappalit, étkezőt és konyhát, valamint egy mosdóhelyiséget. Innen fél szinttel feljebb helyezkedik el egy hálószoba, melyhez egy nagy erkély is tartozik. Fél szinttel feljebb pedig további két hálószobát, egy beépített bútorokkal hasznosított közlekedőt és egy fürdőszobát alakítottak ki. A szobák teljes értékűek, tágasak, világosak. A bejárat szintjéről lefelé haladva egy beépített terasz / télikert található, ahonnan a lakótérből közvetlenül is elérhetjük a ház alatt található, egyállásos garázsunkat.

Az ingatlan ytong építésű, 2008-ben épült, kiváló állapotú. Az épület 2022-ben felújításon esett át: az ajtókilincsek, a kapcsolók, a parkettaszegélyek, a redőnymozgató szerkezet cserélve lettek, és egy festés is történt. Az ablakok műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek. Ide tényleg csak költözni kell!

A képeken látható beépített bútorok és konyhagépek a vételár részét képezik. A lakás klímával szerelt.

A környék csendes, családi házas övezet. A lakópark zárt, biztonságos, nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik. Két utcáról is bejárható. A zárt területen belül több autó számára is van parkolási lehetőség. Bár a lakáshoz saját kert nem tartozik, a lakópark közös területének használatára van lehetőség.

Az ingatlan akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Ideális otthon családok számára, jöjjön és nézze meg élőben is!

Kategória:

lakóparki lakás

Szobák száma:

4

Emelet:

belső kétszintes

Ingatlan állapota:

kitűnő