Irányár:

74 900 000 Ft

Alapterület:

120 nm

Jó adottságokkal rendelkező, akár nagycsaládosok számára is ideális családi ház Tata folyamatosan megújuló részén

SOK LEHETŐSÉGET REJTŐ CSALÁDI HÁZ TATA KEDVELT, CSALÁDI HÁZAS ÖVEZETÉBEN

Tatán, az Öreg-tótól séta távolságban kínálom megvételre ezt a részben felújított,120 m2 hasznos alapterületű ingatlant.

Az ingatlan tégla építésű, kétszintes. A földszinten, mely 70 m2-es, két szobát, egy konyha-étkezőt, egy kamrát, előszobát és fürdőszobát alakítottak ki. Az alsó szint igény szerint felújítandó.

A ház bővítése, a felső szint kialakítása, mely tetőtéri, 2008-ban történt. Itt 2 hálószoba, egy tágas fürdőszoba, egy gardrób, egy előtér és egy terasz található. A felső szint szinte nem is volt használva, kifogástalan állapotú. A ház számos felújításon esett át az évek során: a nyílászárók és a bejárati ajtó cserélve lettek, a tetőt teljesen felújították, a homlokzat és a födém is szigetelést kapott.

A fűtés jelenleg gázkazánnal biztosított, a bojler miatt éjszakai áramot is vezettek be.

Az ingatlan saját, teljesen körbe kerített, élhető méretű, 467 m2-es telekkel rendelkezik. Az udvar részben betonozott, részben füvesített. A melléképület bontásra vagy teljes felújításra vár.

A környék Tatán méltán közkedvelt, újépítésű lakóparkoknak és családi házaknak ad otthont. Kis forgalmú utca, átmenő forgalom egyáltalán nincs. Igazi nyugodt, kertvárosias környezet. Mégis jó közlekedési adottságokkal bír: az M1-es autópálya néhány perc alatt elérhető, de a közelben számos iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség is van, kényelmes, gyalogos távolságban. Az Öreg-tó szintén néhány perces sétára található.

Ideális, családbarát, folyamatosan megújuló környezet, ahol bátran tervezhet családjával. Jöjjön és fedezze fel a házban rejlő lehetőségeket, és formálja maga ízlésére leendő otthonát!

 

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

Szintek:

2

Ingatlan állapota:

részben felújított