Irányár:

130 000 000 Ft

Alapterület:

106 nm + 22 nm terasz + műhely

Eladó ez a mediterrán hangulatú családi ház, mely rengeteg és remek lehetőséggel bír, közel Tatabánya városközpontjához, de közel a fővároshoz is. Szinte bármilyen vállalkozás megvalósítható benne. Kedves, megbízható szomszédokkal, mégis kellő, élhető térrel.

Íme a részletek:
867 nm-es telken került kialakításra ez a tégla építésű, igényesen kivitelezett mediterrán hangulatú, 106 nm-es családi ház. Egy tágas amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik. Két fürdőszobát alakítottak ki benne: az egyik kádas, a másik tusolós. A ház és a családi élet központja a hatalmas fedett terasz, mely 22 nm-es. Téliesítették egy nyáron könnyedén, teljesen kivehető burkolattal. Ennek köszönhetően egész évben élvezhetjük. A teraszról érhető el a nyári konyha, egy kamra és a pince is.

A ház fűtése gázkazánnal biztosított, részben padlófűtéssel, részben radiátorokkal.

Hangulatos, minőségi anyagokkal megépített ingatlan, mely tökéletes otthona lesz az új tulajdonosának.

Mindemellett pedig egy 130 nm-es különálló műhellyel és egy ehhez tartozó, 24 nm-es irodahelyiséggel is rendelkezik. Ezekhez mosdók és kis konyha is tartozik. Itt elengedheti fantáziáját, számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában vállalkozása számára. A műhely ipari árammal rendelkezik!

Az ingatlan Tatabánya kedvelt családi házas övezetében, Sárberekben található. Nyugodt környezet, mégis érezhető a város lüktetése. Ráadásul ha nem ismerné még a várost, innen az M1-es autópálya is könnyen elérhető: akár Győr, akár Budapest irányába ingázik, innen autóval és vonattal is könnyedén, kényelmesen megteheti.

Az ingatlan remek ár-érték aránnyal rendelkezik, hiszen nemcsak egy hangulatos, mediterrán jellegű családi házat, hanem egy hatalmas műhelyt és irodát is kap vele. Ha felkeltettem érdeklődését, lát fantáziát az ingatlanban családja és vállalkozása számára, hívjon, és egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre!

Kategória:

családi ház + műhely

Szobák száma:

nappali + 2 szoba

Szintek:

földszintes

Ingatlan állapota:

jó állapotú