Irányár:

84 990 000 Ft

Alapterület:

93 nm

Csodás, felújított, egyedi hangulatú kertes házat szeretne? Van egy egyedi ajánlatom!

NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, VILLA JELLEGŰ CSALÁDI HÁZ TATABÁNYÁN

Igazi ritkaság a piacon ez a 93 nm-es ingatlan. A ház egyedi hangulatát a nagypolgári stílusa adja. Mintha egy angol villában járnánk. Elegáns és rendkívül otthonos. A nagy belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően rendkívül tágas, világos. Igényes anyaghasználat jellemzi: gyönyörű hagyományos parketta, a kazettás ajtók mind az egyedi miliő stíluselemei. A fürdőszoba is az eredeti hangulatot megőrizve, de a modern kor igényeihez maximálisan igazodva került kialakításra.

Az ingatlan két hatalmas, tágas, napfényes szobával rendelkezik, melyek jól kihasználhatóak. A házba lépve egy hatalmas előszobába érünk. Innen nyílnak a szobák, az étkező / konyha és a fürdőszoba is. A nagyobbik szoba éke egy hangulatos, télikert jellegű kissé leválasztott terület, ahonnan a varázslatos, ősfás kertet csodálhatjuk. A konyha és a hozzá tartozó étkező is meglehetősen tágas. Stílusában maximálisan illeszkedik az ingatlanba, de egyúttal minden igényt kielégítően modern és felszerelt is.

A lakás néhány éve TELJES belső FELÚJÍTÁSon esett át: víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, szaniterek, burkolatok mind cserélve (vagy felújítva) lettek. A fűtés távhős, mely rendkívül kényelmes.

Az ingatlanhoz 1000 nm-es telek tartozik, mely hűen tükrözi a ház villa jellegét. Mintha nem is a városban, hanem egy parkban járnánk: hatalmas ősfáival igazán egyedi és hangulatos.

Az ingatlan valójában egy ikerház egyik fele. Külön helyrajzi számmal rendelkezik. A másik házfél is megvásárolható, de nem képezi a vételár részét! Nagyobb alapterületben, esetleg kétgenerációs családi házban gondolkodóknak ideális lehet.

A teljes ház alá van pincézve szuterén jelleggel, amely felújítás után akár teljes értékű részévé is tehető az ingatlannak.

Az ingatlan Tatabányán, az Erőmű-téren, nyugodt, családi házas övezetben található. Biztonságos, otthonos környezet, sok zöldövezettel rendelkező környék.

Kategória:

családi ház (ikerház)

Szobák száma:

2

Szintek:

földszint + szuterén 

Ingatlan állapota:

felújított