Irányár:

129 000 000 Ft

Alapterület:

254 nm

*** Exkluzív ajánlat! ***

 

Önálló, körbekerített családi ház Tatabánya kedvelt családi házas övezetében, 827 m2-es telekkel eladó. A ház IGÉNYESEN kivitelezett, 2018-ben teljesen megújult állapotában kerül átadásra. Elegáns enteriőr és kellemes, letisztult hangulat vonul végig rajta, mely egy mesés otthon érzését kínálja már az első pillanatban.

A nyílászárók, burkolatok, külső és belső vakolatok, garázskapuk, víz-, elektromos- és fűtésrendszer mind cserélve lettek. Minden magas minőségben, és teljesen egyedi stílusban került kialakításra. Ez a ház csodálatos ötvözete a nívós, antik belsőépítészeti elemeknek valamint a modern kor adta luxusnak és kényelemnek.

Az ingatlanban a tömör fa díszítő elemek dominálnak, tágas közösségi terekkel. A földszinti lakrész hatalmas egybenyitott nappali-konyha-étkezővel rendelkezik, mely a családi élet központja lehet. A 6 m-es belmagasság tágassá, különlegessé teszi a teret. A nappali központi eleme továbbá a kandalló, melytől rendkívül otthonossá válik. Ezen a szinten két hálószobát, egy dolgozószobát és egy fürdőszobát is találunk, továbbá egy háztartási helyiséget, amelyet tárolóként és mosókonyhaként használhatunk. A konyha modern, tágas, luxus minőségű beépített konyhabútorral és berendezésekkel. Tartozik hozzá továbbá egy kamra is, mely egyben bejárata a ház egyik ékkövének, a boros pincének. A 100 éves téglával kirakott pincehelyiség a baráti összejövetelek hangulatos helyszíne lehet.

Az emeleti részen két (jelenleg egybe nyitott) szoba, gardrób és egy fürdőszoba került kialakításra, modern, fiatalos stílusban, de az alsó szinthez hasonló, magas minőségben. Ez akár a gyerekek külön kis birodalma lehet.

A házban látható beépített bútorok a vételár részét képezik. De ha az új tulajdonos a jól átgondolt és eltervezett, a ház egyedi hangulatát adó teljes bútorzattal szeretné megvásárolni az ingatlant, külön megállapodás szerint ez is lehetséges.

A házhoz kétállásos, fűtött garázs, tároló és kazánház tartozik. A garázskapuk elektromosan vezérelhetők.

Az ingatlan kiépített védelmi rendszerrel (kamera, riasztó, elektromos biztonsági redőnyök), és számos kényelmi extrával rendelkezik.

A telek gyönyörűen parkosított, gondozott, a tulajdonosának olyan lakókörnyezetet biztosítva, ahol igazán jól érezheti magát. A ház teljesen körbekerített, a kert a kíváncsi szemek elől rejtett, így biztosítva a tulajdonos számára a szükséges intim szférát a város szívében.

Az udvar éke, a családi élet központja lehet a talajba süllyesztett úszómedence, mely teljes gépészettel és hőszivattyús fűtéssel van felszerelve. Néhány lépésre a medencétől egy fedett filagóriát is kiépítettek, ahol búboskemence, beépített grillsütő és egy jacuzzi is helyet kapott. Minden adott, hogy kiélvezhesse a családi, társasági összejöveteleket otthona kényelmében!

A kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik, az új tulajdonosnak csak élveznie kell a magával ragadó látványt.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy új lakója az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen.

Az ingatlan valóságos kis oázis Tatabánya szívében: aki elvonulni szeretne, de közben élvezni a luxust és a kényelmet, közel a város lüktetéséhez, itt meglelheti új otthonát. Nyugodt, kellemes kertvárosias környezet, Tatabánya közkedvelt részén, jó megközelíthetőséggel.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, aki értékeli a központi elhelyezkedést, de otthonában kényelemre, nyugalomra, minőségre és eleganciára vágyik. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, rögtön élvezni szeretné a ház által nyújtott luxust, akkor itt a PÁRATLAN LEHETŐSÉG!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

5

Szintek:

2

Ingatlan állapota

kiváló, exkluzív