Irányár:

28 900 000 Ft

Alapterület:

55 nm

Kivételes ár-érték arány!

FIATALOS OTTHON TATABÁNYÁN

Eladó ez a FELÚJÍTOTT, otthonos terekkel rendelkező, világos, KÉT SZOBA + HALL-os, 55 m2-es lakás Tatabányán a Gál István lakótelepen a Május 1. parknál. A tízemeletes ház magasföldszintjén (gyakorlatilag első emeletén) található lakás tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.

Keresem azt a párt, vagy kisebb családot, aki itt megtalálhatja ÁLMAI OTTHONÁT, vagy azt az új tulajdonost, aki BEFEKTETÉSNEK is igényes, tökéletes ingatlant szeretne.

LAKÁS

A lakás TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN van, az elmúlt években magas minőségben FELÚJÍTOTTák. A villanyhálózat cserélve és bővítve is lett (32A). A burkolatok néhány éve lettek cserélve, ahogy a vízvezeték-rendszer is. A bejárati ajtó biztonsági, az ablakok is újak, redőnyösek. 

A lépcsőházból egy meglehetősen tágas előtérbe lépünk, melyből a többi helyiség: két nagyméretű szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC nyílik.

A konyha hatalmas ablakának köszönhetően rendkívül világos. A képeken látható konyhabútor a vételár részét képezi.

Az előtérből nyílik az egymás mellett található WC és a fürdőszoba. Mindkét helyiség modern, minőségi lapokkal, néhány éve lett felújítva. 

A lakásban két külön nyíló szoba található. A kisebb, de meglehetősen tágas és világos hálószoba parkolóra néz. A nappali, mely hallos, hatalmas, napfényes és erkéllyel is rendelkezik. Ez a ház mögött található parkos területre nyílik.

A lakás januárban frissen lett festve. Ide tényleg csak költözni kell! Legyen az új lakója ennek a felújított, fiatalos, napfényes OTTHONnak!

HÁZ

A lakás egy frekventált helyen található, tízemeletes társasház magasföldszintjén található. A tárolószinten saját, külön zárható tárolóval is rendelkezik.

KÖRNYÉK

A környék nyugodt és rendezett, mégis kiváló közlekedéssel rendelkezik. A közelben számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelők találhatók. Közvetlen közelben érhető el, gyalogosan néhány perc alatt a vasótállomás is, ezért ingázók számára is tökéletes választás.

A ház előtti parkolás ingyenes, de a közösségi közlekedést használók is közvetlen közelben elérhetik a buszmegállókat.

Ne habozzon, jöjjön el és nézze meg ezt a kiemelkedő ár-érték arányú, rendkívül otthonos ingatlant, és győződjön meg arról, hogy élőben még szebb, mint a képeken! Garantálom, nem fog csalódni!

Kategória:

lakás

Szobák száma:

2

Emelet:

magasföldszint

Ingatlan állapota:

felújított