Irányár:

39 900 000 Ft

Alapterület:

kb. 120 nm

MEGVÉTELRE KÍNÁLOM TARDOSON EZT A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL REJTETT, KÉT LAKRÉSSZEL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZAT.

 A ház átlagos állapotú.  Egy 372 nm-es, élhető méretű kis kert is tartozik hozzá.

 A két lakrészessé alakított ingatlan akár két generáció együttélésére is alkalmas:

Az eredeti házban, mely kb. 70 nm-es, 3 szoba, hatalmas előszoba, főzőfülke, fürdőszoba és egy külön tusolós fürdő található. Az utólag hozzáépített lakrész (kb. 50 nm) egyszobás, főzőfülkés és egy hatalmas, hangulatos terasszal rendelkezik.

A fűtést jelenleg 3 cserépkályhával lehet jelenleg megoldani, de gázcsonk is van, az új tulajdonos igény szerint akár erre is rá tud kötni.

A kert nagyon hangulatos, hatalmas fákkal körülvett, így a kíváncsi szemek elől teljesen rejtve van.

Fontos Önnek az igazán különleges, festői környezet, a falusi nyugalom? Kényelmes, de még élhető méretű élettérrel? Itt biztosan megtalálja. A ház alkalmas nagycsaládoknak vagy akár két generáció összeköltözésére is.

Tardos egy igazán különleges, erdőkkel körülvett, mégis jól ellátott település Komárom-Esztergom megyében. Maga a nyugalom szigete, Tatától kb. 10 perces autóútra. Az iskola kéttannyelvű, jól felszerelt. A faluban sportcsarnok, óvoda, éttermek, bevásárlási lehetőségek szintén elérhetők. A környező erdőkben kínálkozó számtalan kirándulási lehetőség (Malom-völgy, lombkorona tanösvény stb.) pedig már csak extra.

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

4

Szintek:

1

Ingatlan állapota

átlagos állapotú