Irányár:

79 900 000 Ft

Alapterület:

81 nm

Terasz, kertkapcsolat, garázs és hatalmas tároló… minden pozitívum, ami egy családi házzal jár, a vele járó nehézségek és hátrányok nélkül. Mindez Tata központjához közel, kivételes elhelyezkedéssel.

Eladó ez a makulátlan, minden igényt kielégítő családi ház jellegű társasházi ingatlan Tatán.

Igényes kivitelezés, otthonosság, kényelem, praktikum. Ezek jellemzik leginkább ezt a kétszintes lakást.

Az ingatlan belső kétszintes, 81 nm-es. A lakásba lépve az előtér után egy tágas nappali fogad minket. Az étkezőn keresztül érjük el a konyhát, mely a nappalitól részben elszeparálva található. A konyha rendkívül praktikus megoldásokkal, jó minőségű anyagokkal kivitelezett. Minden rendelkezésre áll, hogy csodás ételeket készítsen családjának. A nappali tágas, otthonos, és a hatalmas fedett teraszt is innen érhetjük el, mely a családi összejövetelek kiváló helyszíne lehet. A földszinten egy jelenleg mosókonyhaként funkcionáló tágas mosdó és egy praktikus lépcső alatti tároló is található.

Az emeleten, mely tetőtéri, egy tágas, modern fürdőszobát, két hálószobát és egy dolgozósarkot alakítottak ki. A helykihasználás, a praktikum a felső szinten is jelen van: modern tolóajtók, hatalmas beépített szekrény került kialakításra.

Az ingatlan kitűnő állapotú, jó minőségű anyagokkal, igényesen kivitelezett. Rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek, ahol minden adott egy család kényelméhez. A fűtés saját gázkazánról vezérelt.

A lakáshoz 90 nm-es kizárólagos használatú kert tartozik, mely a lakópark többi lakásából nem érhető el, sőt nem is látható. Továbbá egy kazánház is rendelkezésre áll, mely szintén sok tárolóhelyet biztosít.

A társasház 6 lakásos, udvara teljesen körbekerített. Az ingatlanhoz a lakás alatt egy autó számára fedett garázsbeálló is tartozik, mely egy nagyméretű tárolóval rendelkezik. Több autó számára parkolás a ház előtt, közterületen, de térkövezett beállókon megoldott.

A ház Tata kisforgalmú utcájában, mégis mindenhez közel található. A városközpont, a tatai tavak gyalogos távolságban könnyedén elérhetőek.

Igény esetén a lakás egy további (kb. 14 nm-es) szobával bővíthető, a padlástér beépítésével.

Ide tényleg csak költözni kell! Ha egy otthonos életteret keres családjának, mely egy családi ház érzetét kelti, mégsem kell különösebb kerti munkával bajlódnia, vagy a központhoz közel, mégis nyugodt környezetben keres ingatlant, jöjjön és nézze meg ezt a lakást! Igazi gyöngyszem a piacon!

 

Kategória:

társasházi lakás

Szobák száma:

nappali + 2 szoba

Szintek:

belső kétszintes

Ingatlan állapota:

kitűnő