Irányár:

75 900 000 Ft

Alapterület:

90 nm

Eladó ez a négyszobás, 90 nm-es hasznos alapterületű ingatlan, Felső-Tatán. A családi ház jó állapotú, jelenlegi tulajdonosa folyamatosan újította, karbantartotta. Azonnal költözhető állapotú. Az ingatlan egyszintes, jó elrendezésű: központja a hangulatos és tágas konyha-étkező, mely néhány éve teljesen fel lett újítva. A szintén tágas előszobából nyílik három nagy és egy kisebb szoba. A beltéri ajtók, az ablakok és a burkolatok itt is cserélve lettek. A házhoz egy nagyméretű (11 nm-es), fedett terasz tartozik, mely az utcafronttól teljesen rejtve van, igazán hangulatos helyszínt adva a családi rendezvényeknek.

A telek teljesen körbekerített, élhető méretű, 678 nm-es. A főépületen kívül található még rajta egy különálló garázs és egy melléképület is. A melléképület tökéletes vállalkozási célra (jelenleg fodrász üzletként funkcionál), de akár egy külön lakrész is lehet, igény szerint. Egy éve teljesen felújították, külön víz- és villanyórával rendelkezik.

A ház alatt egy praktikus pince is található.

A fűtés gázkazánnal biztosított. Rendelkezésre áll 2×32 A áram, éjstakai áram és H-tarifa is.

A környék meglehetősen nyugodt, az utca kisforgalmú, a szomszédok közvetlenek, mintha faluban élne. Mégis nagyon jól megközelíthető: a városközpont és az M1-es autópálya is néhány perc alatt elérhetők autóval.

Tatai lakás beszámítása értékegyeztetéssel lehetséges!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

4

Szintek:

földszintes

Ingatlan állapota:

jó állapotú