Irányár:

139 900 000 Ft

Alapterület:

132 nm + terasz

Minden igényt kielégítő családi házat keres nyugodt környezetben, de azért szeretne a város közelében maradni? Íme egy csodás otthon, sok-sok extrával, a kíváncsi szemek elől rejtve, mégis kiváló elhelyezkedéssel

IGAZI KIS OÁZIS: MEDITERRÁN CSALÁDI HÁZ TATABÁNYA-BÓDISHEGYEN

Önálló, körbekerített családi ház Tatabánya újépítésű, kedvelt családi házas övezetében, 890 m2-es telekkel eladó. A ház IGÉNYESEN, magas minőségben kivitelezett, 2004-ben épült. 3 éve egy nagyobb felújításon is átesett: a fürdőszoba és a konyha teljesen fel lett újítva (vízhálózat teljes cseréjével, új, asztalos által méretre készített bútorral), és a szobák is újra lettek parkettázva. Mediterrán hangulatú enteriőr és kellemes, letisztult hangulat vonul végig az ingatlanon, amely egy mesés otthon érzését kínálja már az első pillanatban.

A nyílászárók, burkolatok magas minőségben, és egyedi stílusban, az ingatlan mediterrán hangulatát követve kerültek kialakításra. Ez a ház az őt körülvevő GONDOSAN MEGTERVEZETT és folyamatosan gondozott KERTtel csodálatos összhangban van. Természet és modern technológiák tökéletes összhangja a család teljes kényelme és nyugalma érdekében.

A ház hatalmas egybenyitott nappali-konyha-étkezővel rendelkezik, mely a családi élet központja lehet. Az óriási közös térből két hálószobát, és egy jelenleg gardróbként használt félszobát érhetünk el (mely akár kisebb szobaként is használható).

A konyha tágas, egyedileg tervezett, magas minőségű konyhabútorral és beépített berendezésekkel a vételár részét képezi.

A lakók kényelmét szolgálja egy tágas fürdőszoba, melyben kád és tusoló is található, valamint egy külön mosdóhelyiség is. A lakótér összesen 132 m2.

A házhoz egyállásos, fűtött garázs tartozik, melyből a lakótérbe közvetlenül is bejuthatunk. Továbbá itt lehet elérni a garázs felett kialakított, tárolásra alkalmas padlásteret. A garázskapu és az úszókapu is elektromosan vezérelhető.

Az ingatlan kiépített riasztórendszerrel, és számos kényelmi extrával rendelkezik: 3 db nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma, kamerarendszer, automata locsolórendszer, 3 x 32A áramellátás, 10 kW kapacitású napelemrendszer (mely tovább bővíthető), elektromos autó töltési lehetőség.

A ház melegét jelenleg gázkazán biztosítja (padlófűtéssel és radiátorokkal). De elektromos fűtésre átállva szinte önellátóvá tehető az ingatlan: a napelem termelőkapacitása így is jóval az elfogyasztott áramennyiség felett van, ráadásul akár még bővíthető is a későbbiekben.

A telek gyönyörűen parkosított, gondozott, a tulajdonosának olyan lakókörnyezetet biztosítva, ahol igazán jól érezheti magát. A ház teljesen körbekerített, a kert a kíváncsi szemek elől rejtett, így biztosítva a tulajdonos számára a szükséges intim szférát.

Itt minden adott, hogy kiélvezhesse a családi, társasági összejöveteleket otthona kényelmében!

A kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik, az új tulajdonosnak csak élveznie kell a magával ragadó látványt. A kertben fúrt kút található, továbbá kerti tároló is. Ráadásul az utóbbi években számos gyümölcsfát is ültettek.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy új lakója az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen.

Az ingatlan valóságos kis oázis Tatabánya peremén: aki elvonulni szeretne, de közben élvezni a modernkori luxust és a kényelmet, közel a város lüktetéséhez, itt meglelheti új otthonát. Nyugodt, kellemes kertvárosias környezet, Tatabánya újépítésű, közkedvelt, átmenő forgalomtól mentes, nyugodt részén, jó megközelíthetőséggel.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, aki értékeli a nyugodt, kertvárosias elhelyezkedést, és otthonában kényelemre, nyugalomra, minőségre és melegségre vágyik. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, rögtön élvezni szeretné a ház által nyújtott minőséget, akkor itt a PÁRATLAN LEHETŐSÉG!

Kategória:

családi ház 

Szobák száma:

nappali + 2 szoba

Szintek:

földszintes

Ingatlan állapota:

kiváló