Irányár:

30 600 000 Ft

Alapterület:

43 nm

Igazi beleszeretős lakás… minden tekintetben kiváló

IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, MÁSFÉL SZOBÁS TÉGLALAKÁS TATABÁNYA-ÚJVÁROSBAN… KIVÉTELESEN JÓ HELYEN

Eladó ez a nemrégiben makulátlanul felújított, 43 nm-es lakás Tatabányán. A lakás harmadik emeleti, másfél szobás. Jelenlegi tulajdonosai teljes körűen felújították: víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, beltéri ajtók, burkolatok, szaniterek mind cserélve lettek. Az ingatlan igényesen kivitelezett, azonnal költözhető állapotú.

A lakás egy tágas nappaliból, egy kisebb hálószobából és egy konyhából áll. A lakás egyik éke a fürdőszoba. A burkolatok, a kivitelezés fiatalos, ízléses, magával ragadó. Bár ez az egész lakásról elmondható. Otthonos, igényes, igazi “beleszeretős”. Ide tényleg csak költözni kell!

A LAKÁS EGY IGAZI GYÖNGYSZEM A PIACON

Nemcsak mert magas minőségben, teljesen felújított, a fenntartási költségei is nagyon kedvezőek. A FŰTÉSE EGYEDIleg szabályozható és mérhető!

A lokáció príma: zöldövezeti, nyugodt környéken található, de karnyújtásnyira található Tatabánya központja. Gyalogosan is mindent megtalálunk néhány perces távolságban, ami a napi élethez szükséges (bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, gyógyszertár, iskola, óvoda). A tömegközlekedés kiváló.

A parkolás jól megoldott, sok lehetőség van a tömbök között és a Vértes Agorájánál egyaránt.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, aki értékeli a nyugodt, mégis központi elhelyezkedést. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és egy nemrégiben készült lakásba költözne, ez a lakás páratlan lehetőséget nyújt!

Kategória:

lakás

Szobák száma:

1,5

Emelet:

3.

Ingatlan állapota:

felújított