Irányár:

117 000 000 Ft

Alapterület:

190 nm

Nagycsaládosok, összeköltöző generációk vagy egyszerűen csak a tágas terek kedvelőinek ajánlom ezt az ingatlant Felső-Tatán

EGYEDI AJÁNLAT: HATALMAS, TÁGAS TEREKKEL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ TATA KEDVELT, KERTVÁROSIAS RÉSZÉN

Az ingatlan kétszintes, kb. 190 nm-es lakóterülettel rendelkezik.  Az alsó szinten egy hatalmas egybenyitott nappali, étkező és konyha található, hangulatos kandallóval. Továbbá egy tusolós fürdőszoba, WC és háztartási helyiség, óriási előtér, egy hálószoba és egy kisebb szoba (dolgozószoba). A konyhához még egy praktikus kamra is tartozik. 

Az emeleten, mely tetőtéri, egy tágas nappalit/társalkodót találunk, ahonnan 4 hálószoba, egy sarokkádas fürdőszoba, egy külön mosdó és egy mosókonyha nyílik. 

Az ingatlan a 2000-es évek elején épült, tégla építésű. Jó állapotú, rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek. Méretéből adódóan nagycsaládosoknak is ideális. Minden adott a család kényelméhez. 

A fűtés gázkazánról vezérelt. Ezen kívül egy rendkívül hangulatos kandallóval is rendelkezik. 

A nappaliból egy hatalmas, 37 nm-es fedett teraszra érkezünk. Ahonnan a rendezett, parkosított kert is közvetlenül elérhető. A terasz az utcafrontról nem látható be, a kíváncsi szemek elől teljesen rejtve van, így a családi összejövetelek tökéletes, privát helyszíne lehet. 

A telek 743 nm-es, teljesen körbekerített. A parkoláshoz és tároláshoz egy 45 nm-es, különálló garázs áll rendelkezésre. További gépkocsiknak az udvaron, illetve a ház előtt kialakított beállókon van lehetőség.  

A ház Tata egy kisforgalmú zsákutcájában található. A környezet nyugodt, kertvárosias, gyermekes családok számára ideális családi házas övezet. 

Ha egy tágas, barátságos életteret keres családjának, jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! 

 

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

nappali + 5 hálószoba + 1 félszoba 

Szintek:

2

Ingatlan állapota:

jó állapotú