Irányár:

36 800 000 Ft

Alapterület:

67 nm

Eladó ez a teljeskörűen felújított, otthonos terekkel rendelkező, világos, három szobás, 67 m2-es lakás Tatabányán a Vértes Agorája közelében.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai által teljeskörűen felújított: a villany- és vízhálózat felújításán túl a nyílászárókat, burkolatokat, szanitereket is nemrégiben cserélték. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A konyha és a fürdőszoba is nagy ablakkal rendelkezik, ami igazi ritkaság. A lakás ablakai két irányba néznek, jól szellőztethető.

A nappalihoz egy erkély is tartozik, ami zöldövezetre, fákra néz. Emiatt rendkívül hangulatos. Az erkélyt a még jobb kihasználhatósága érdekében a tulajdonosok nemrégiben kitekerhető napellenzővel is felszerelték.

A lakás klímával szerelt, melyet folyamatosan karbantartottak.

A lakáshoz kizárólagos használatú tároló is tartozik.

Az ingatlan egy parkos környezetben álló társasház negyedik emeletén található. A gondos lakóközösségnek hála a ház pénzügyileg rendezett, folyamatosan fejlesztik. Jelenleg a tömb villamoshálózat-cseréjét és a tető hőszigetelését szavazták meg.

A környék nyugodt és csendes, mégis kiváló közlekedéssel rendelkezik. A közelben számos bevásárlási és szórakozási, valamint sportolási lehetőség is található. A közösségi közlekedést használók néhány perc sétával elérhetik a buszmegállót, de a városközpont gyalogosan is kb. 2 perc alatt elérhető.

Ne habozzon, jöjjön el és nézze meg ezt a jó ár-érték arányú ingatlant! Garantálom, nem fog csalódni!

Kategória:

lakás

Szobák száma:

3

Emelet:

4.

Ingatlan állapota:

felújított