Irányár:

30 990 000 Ft

Alapterület:

55 nm

Tatabánya legkedveltebb társasházas övezetében szeretne élni? Olyan lakást keres, ahol mindenkinek lehet egy kis saját kuckója? De erkély is legyen, na meg alacsony rezsi? Szinte lehetetlen, de most mégis tudok ajánlani egy ilyen ingatlant. Íme:

HÁROMSZOBÁS, NAGYON JÓ ELRENDEZÉSŰ, ERKÉLYES LAKÁS TATABÁNYA-DÓZSAKERTBEN 

Eladóvá vált ez a 8. emeleti panorámás, 55 nm-es lakás nagyon jó elhelyezkedéssel Tatabányán. Az ingatlan 10 emeletes épületben található. A tömb szigetelt és a fűtést is korszerűsítettek: költségosztós távhős kialakításának köszönhetően a fűtésköltség nagyon alacsony. 

A lakás nagyon jó állapotú, 2018-ban teljes körűen felújították, így akár minden különösebb ráfordítás nélkül költözhető. A víz- és elektromos hálózat, a nyílászárók, beltéri ajtók, burkolatok, szaniterek mind cserélve lettek.  

Az elrendezés gyermekes családok számára mondhatni tökéletes: három külön nyíló szobával rendelkezik. A legnagyobb szobából egy erkély is elérhető, mely csodás panorámával bír. A tömb környezetében leginkább négyszintes épületek vannak, így a kilátásunkat semmi sem zavarja. Nyugalomban, a kíváncsi szemektől távol (azok felett) élvezhetjük ki az erkélyt.

Dózsakert Tatabányán méltán közkedvelt: nyugodt, csendes, biztonságos, és jól ellátott egyben. Iskola, óvoda, orvosi rendelő és számos bolt is gyalogos távolságban rendelkezésre áll. A tömegközlekedés kiváló és a parkolás is díjmentes.

 A lakás akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.

Kategória:

lakás

Szobák száma:

3

Emelet:

8.

Ingatlan állapota:

jó állapotú