Irányár:

78 900 000 Ft

Alapterület:

kb. 180 nm

Nagycsaládok, összeköltöző generációk vagy befektetési lehetőséget keresők figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant.

Eladó ez a kétszintes (tetőtér-beépítéses) családi ház, három különálló lakással Tatán a Szőgyéni utcában. Az ingatlan összesen kb. 180 nm-es, 716 nm-es telekkel. Jelenlegi tulajdonosai néhány éve szinte teljes körűen felújították, így állapota nagyon jó, akár minden különösebb ráfordítás nélkül költözhető. A ház minden szeglete otthonos, világos, igazán jó érzetet kelt, már az első pillanatban.

A külön bejárattal rendelkező lakások 50-70 nm-esek. Mindhárom külön konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A gáz kivételével minden közüzemi fogyasztás lakásonként külön mérőórához tartozik. A ház három generációsnak nyilvánított hatósági bizonyítvánnyal rendelkezik, emiatt a gázfogyasztás költsége is nagyon kedvező. Az emeleti lakáshoz egy befejezetlen helyiség tartozik, amellyel könnyedén plusz egy szobával bővíthető ez a lakrész. Illetve a ház mögött egy kb. 30 nm-es tároló is található, a házhoz hozzáépítve, ami szintén összenyitható az egyik földszinti lakással, így további egy helyiséggel bővítve azt.

A telken kút és két pince is található.

Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. A lakrészek könnyedén össze is nyithatók, és több további bővítési lehetőség is van. Így tökéletes választás nagycsaládosok, összeköltözők, több generációs családok számára. Befektetésnek is kitűnő választás: 3 azonnal kiadható lakás egy helyen, kerttel, autóbeállóval.

Az ingatlan Tatán a Szőgyéni utcában található. Nyugodt, kisforgalmú utcában, kedvelt családi házas övezetben. A városközpont, a vasútállomás és a Cseke-tó is könnyen, gyalogosan elérhetők.

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

5

Szintek:

földszint + beépített tetőtér

Ingatlan állapota:

felújított