Irányár:

49 990 000 Ft

Alapterület:

50 nm

Tatabánya-Alsógallán kínálom megvételre ezt a nemrégiben teljes körűen felújított ikerházfelet. A ház 2022-23-ban lett újragondolva és minőségi anyagokkal, gondosan felújítva. Ide tényleg csak költözni kell!

Az ingatlan lakóterülete 50 nm-es. Jelenleg két szobából, egy konyha-étkezőből, egy fürdőszobából és egy előszobából áll. A nagyobb szoba akár könnyedén ketté osztható, vagy a tetőtér beépítésével is bővíthető a ház, igény szerint. A konyha-étkezőhöz egy nagyon hangulatos, az utca kíváncsi szemei elől teljesen rejtett, 17 nm-es terasz kapcsolódik. A kert igazán élhető méretű, füvesített, rendezett, összesen 429 nm-es.

A felújítás során teljesen új külső és belső vízvezeték-, csatornarendszert es villamoshálózatot kapott az ingatlan. A ház melegét korszerű, elektromos fűtéssel oldották meg, amelyhez kedvezményes H-tarifa is rendelkezésre áll. Továbbá egy használható kéményt is megtartottak, amelynek köszönhetően visszonylag kis ráfordítással más fűtésnem is kialakítható, ha az új tulajdonosnak igénye lenne rá. A házba magas minőségű, kiváló hő és hangszigetelő képességű műanyag ablakokat építettek be, a bejárati ajtó szintén nagyon jó minőségű, fém, biztonsági ajtó. A régi, gyönyörű beltéri ajtókeretek és ajtólapok felújításra kerültek, megadva a ház csodás, otthonos hangulatát. Így az ingatlanban tökéletesen ötvöződik a régi hangulat az új, modern megoldásokkal. Ez adja az egyedi, magával ragadó, „otthon-érzést”, már mikor belépünk az ingatlanba.

A helyiségekben minden fal újra lett vakolva, élvédőzve, minden egy viszonylag semleges, fehér színnel lett festve, melybe szinte minden berendezési stílus passzol. A padlófelületek magas minőségű burkolatot kaptak. Minimalista, modern hangulat vonul végig a házon, ahova minden ráfordítás nélkül csak bele kell helyeznie saját bútorait, kiegészítőit.

A ház kívülről is megújult, mind energiahatékonysági, mind pedig esztétikai szempontból: a tégla falazat 10 cm-es szigetelést kapott. A födémet is szigetelték. A tető nem igényelt felújítást, csak kisebb javításokat végeztek jelenlegi tulajdonosai, illetve új ereszcsatornát csináltattak.

A teljes felújítás számlákkal és fotókkal dokumentált!

A házhoz tartozik egy téglából épült 13 nm-es melléképület is, ahonnan egy 18 nm-es pince érhető el.

A kert egy igazi kis oázis: frissen füvesített, sok, már mutatós, több éves dísznövénnyel (orgona, sövény, cseresznyefa, diófa, virágok, ribizli, bodza, rózsa stb.). Az udvarba több autóval is parkolhatunk. A szomszédok, illetve az ikerház másik fele is jól szeparált.

A ház Alsógallán, jó közlekedési adottságokkal rendelkező helyen található: a vasútállomás pár perc gyalogos távolságban van. Könnyen elérhetők bevásárlási lehetőségek vagy a kormányhivatal is. Autóval a főút vagy az autópályfeljhajtó mindössze néhány perc alatt elérhető.

A ház csodás családi otthon lehet, ahova elvonulhatunk egy fárasztó nap után, de mégis frekventált helyen található, nem kell messze mennünk a város körforgásától. Jó közlekedési paramétereinek köszönhetően nem csak otthonnak, hanem vállalkozásnak is ajánlom.

Az ingatlan akár azonnal költözhető!

 

Kategória:

ikerház

Szobák száma:

2

Szintek:

1

Ingatlan állapota

frissen felújított