Irányár:

49 700 000 Ft

Alapterület:

85 nm

Szeretne első lakója lenni egy frissen felújított kis családi háznak? Szeretné a reggeli kávéját madárcsicsergést hallgatva a saját teraszán elfogyasztani? Akkor ne keressen tovább! Megtalálta!

FRISSEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ SZOMÓDON

Megvételre kínálom Szomódon, Tatától mindössze néhány km-re ezt a nemrégiben teljes körűen felújított családi házat. Az ingatlan 85 nm-es, két szobával, konyhával, fürdőszobával és egy háztartási/tároló helyiséggel rendelkezik.

A kivitelező törekedett arra, hogy magas minőségű, egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson meg. A házat műszakilag és esztétikailag is teljes körűen felújították: a tető, az elektromos- (3x16A), víz- és csatornahálózat, fűtésrendszer, nyílászárók, burkolatok, szaniterek (és még sorolhatnám), mint cserélve lettek. Ide csak költözni kell!

A vadonatúj beépített konyhabútor, beépített konyhagépekkel (légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, beépített páraelszívó) mind az új tulajdonos kényelmét szolgálják. A fürdőszobában modern WALK-in zuhanyzót alakítottak ki.

A ház fűtéséről és a melegvízellátásról egy vadonatúj gázkazán gondoskodik. A hőmérséklet egy távirányítós termosztáttal szabályozható. A fürdőszoba melegét egy elektromos törölközőszárítós radiátorral szabályozhatjuk.

A háztartási / tároló helyiségben egy külön WC és kézmosó is található.

A házhoz egy élhető méretű, 428 nm-es, teljesen körbe kerített udvar tartozik. Az épület mögött egy a kíváncsi szemek elől rejtett kerti kiülő és sütögető található, amely akár fedetté is tehető egy féltető kialakításával. Parkolás az udvarban több autó számára is megoldott.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy a beköltözzön! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, TELJESEN FELÚJÍTOTT, MODERN, MINŐSÉGI KIS CSALÁDI HÁZ. Kell ennél több?

A ház Szomód egyik mellékutcájában található. A település szinte Tata kertvárosa: néhány perc alatt elérhetjük a városközpontot. Karnyújtásnyira a város, mégis családias, falusias a hangulat, ami az ide költözőket fogadja: összetartó közösség, rendezvények. A falu jól ellátott: sportpálya, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, orvosi rendelő mind rendelkezésre állnak. Ráadásul a túrázás vagy a kerékpározás szerelmeseinek több turistaútvonal, bicikliút is található a környéken. Nagyon kedvelt, élhető, családbarát környezet.

Jöjjön el és nézze meg személyesen is ezt a hihetetlenül jó ár-érték aránnyal rendelkező ingatlant. Nehogy lemaradjon róla!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

2

Szintek:

földszintes

Ingatlan állapota:

teljes körűen felújított