Irányár:

35 900 000 Ft

Alapterület:

57 nm

FIATALOS OTTHON DÓZSAKERTBEN!

Eladó ez a TELESKÖRŰEN, magas minőségben FELÚJÍTOTT, otthonos terekkel rendelkező, világos, KÉT SZOBÁS, 57 m2-es lakás Tatabánya legkedveltebb társasházas övezetében, Dózsakertben. Az ötszintes ház harmadik emeletén található lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ.

Keresem azt a párt, vagy kisebb családot, aki itt megtalálhatja ÁLMAI OTTHONÁT, vagy azt az új tulajdonost, aki BEFEKTETÉSNEK is igényes, tökéletes ingatlant szeretne.

LAKÁS

A lakás TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN van, frissen, teljeskörűen és magas minőségben FELÚJÍTOTT. A villany- és vízhálózat fejújításán túl a nyílászárókat is cserélték (egy szoba kivételével), új biztonsági bejárati ajtó és magas minőségű beltéri ajtók lettek beépítve.

A lépcsőházból egy meglehetősen tágas előtérbe lépünk, melyből a többi helyiség: két nagyméretű szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC nyílik.

A konyhai műveletek kényelmét szolgálja az egyedi tervezésű konyhabútor, beépített gépekkel. A konyha hatalmas ablakának köszönhetően rendkívül világos.

Az előtérből nyílik az egymás mellett található kézmosóval is rendelkező toilett és a fürdőszoba. Mindkét helyiség modern, minőségi lapokkal burkolt. A WC-ben bidés toilettet helyeztek el.

A lakásban két külön nyíló szoba található. A kisebb, de meglehetősen tágas és világos hálószoba parkra néz. A nappali hatalmas, napfényes és erkéllyel is rendelkezik. Itt egy hangulatos olajkandallót is beépítettek.

A lakás teljes körű, magas minőségű felújításon esett át, és számos jól átgondolt, kényelmi funkcióval rendelkezik (pl. mozgásérzékelős világítás). Ide tényleg csak költözni kell! Legyen az első lakója ennek a felújított OTTHONnak!

HÁZ

A lakás egy frekventált helyen található, négyemeletes társasház harmadik emeletén található. A gondos lakóközösségnek hála a ház pénzügyileg rendezett.

A tömb szigetelt, a fűtés egyedileg szabályozható és mérhető (költségosztós). Így a lakás rezsije is rendkívül alacsony.

KÖRNYÉK

A környék nyugodt és rendezett, mégis kiváló közlekedéssel rendelkezik. A közelben számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelők, kórház található.

A ház előtti parkolás ingyenes, a közösségi közlekedést használók is közvetlenül elérhetik a buszmegállókat.

Ne habozzon, jöjjön el és nézze meg ezt a kiemelkedő ár-érték arányú ingatlant és győződjön meg arról, hogy élőben még szebb, mint a képeken! Garantálom, nem fog csalódni!

Kategória:

lakás

Szobák száma:

2

Emelet:

3.

Ingatlan állapota:

felújított