Irányár:

53 900 000 Ft

Alapterület:

80 nm

ÍME EGY IGAZI OTTHON

Eladó ez a makulátlan kis családi ház Vértesszőlősön.

Az ingatlan két lakrészből áll, összesen kb. 80 nm-es. Az első lakásban egy nagy nappali, hangulatos cserépkályhával, egy hálószoba, konyha és fürdőszoba található. A hátsó lakrész egy kis amerikai konyhás nappalival, hálófülkével és fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan kifogástalan állapotú, néhány éve teljes körűen felújították. Rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek. Méretéből adódóan leginkább két generáció számára ideális: az első lakrész kényelmes otthona lehet egy párnak, a hátsó lakásban pedig akár nagyszülő, vagy “nagy” gyermek lakhat külön, de mégis együtt a családdal. Minden adott a család kényelméhez.

A fűtés gázkazánról vezérelt, ezen kívül egy rendkívül hangulatos cserépkályhával is rendelkezik, mellyel az első lakás mindkét szobája fűthető.

A ház mögött rendezett, parkosított kert található, mely két szintre osztott. Az alsó részen egy borospince is található, melyet a csodásan beültetett szívvel-lélekkel gondozott kiskerten keresztül érhetünk el. A felső szint füvesített és számos termő gyümölccsel, konyhakerti növényekkel beültetett. Igény szerint itt minden házilag megtermelhető, amire egy családnak szüksége van.

A telek összesen 710 nm-es, körbekerített. A parkolás több autó számára az udvaron megoldott, de a ház előtt, a kerítésen kívül is alakítottak ki parkolóhelyet.

Az ingatlan egységes, átgondolt, rendkívül otthonos stílus jellemzi, gyönyörűen parkosított környezetben.

A házat számos extrával látták el: klíma, kamerarendszer, telefonról vezérelhető kültéri világítás, elektromos, telefonnal is nyitható kapu, riasztórendszer-előkészítés szolgálja az itt lakók kényelmét.

Az ingatlan Vértesszőlősön, nyugodt, falusias környezetben található. Jól ellátott, rendezett település, mely kiváló lokációval rendelkezik. A Budapest-Győr tengelyen, az autópálya feljárótól mindössze néhány perces távolságra, az 1-es vasútvonal mentén található. A közlekedés Budapest és Győr irányába is rendkívül jól megoldható.

Ide csak költözni kell! Ha egy gyönyörű, barátságos, otthonos életteret keres, jöjjön és nézze meg ezt az ingatlant! Igazi gyöngyszem a piacon!

 

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

4

Szintek:

földszintes

Ingatlan állapota:

felújított