Irányár:

35 900 000 Ft

Alapterület:

96 nm

Megvételre kínálom a  közvetlen autópálya feljáróval rendelkező Fejér megyei Óbarok településen ezt a felújítandó családi házat. Az ingatlan szerkezetileg jó, masszív: tégla építésű, beton alappal és beton födémmel. Egyébiránt igény szerint felújítandó állapotú. A ház jelenleg egy lakószinttel és egy alsó, szuterénszinttel rendelkezik, de a tetőtér is beépíthető. A hasznos alapterülete 96 nm.

Az alsó szinten műhely, kazánház, konyha, mosókonyha és pince található. A földszinten 4 szoba (az egyik rendelkezik vízkiállással ezért konyhává is alakítható), fürdőszoba és WC került kialakításra. Lakható állapotú, jelenlegi állapotában is albérlők lakták, így új tulajdonosa által nem feltétlen igényel azonnali felújítást! Az ingatlan jelenleg üresen áll, akár azonnal birtokba vehető.

A fűtést vegyes tüzelésű kazánnal oldották meg, de gáz is rendelkezésre áll.

A telek élhető méretű, jól hasznosítható, 862 nm-es.

A település csodás természeti környezetben, a Vértes és a Gerecse lábánál, a Váli-völgyben fekszik. Nyugodt, apró kis település, ami méretéhez képest jól ellátott: a faluban óvoda, élelmiszerbolt és orvosi rendelő is működik. Az autópályafeljáró pár perc alatt elérhető, ahonnan Budapest kb 30 perc, Tatabánya 10 perc autóútra található. 

Ideális családi otthon, ha nyugodt környezetre vágyik. De egyúttal céges munkásszállóvá is alakítható, mely az M1-es autópálya közelsége miatt lehet ideális.

Az ingatlanra CSOK és FALUSI CSOK is igénybe vehető!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

4

Szintek:

2

Ingatlan állapota

felújítandó