Irányár:

30 000 000 Ft

Alapterület:

2140 nm

Egy csodás panorámára szeretne minden nap ébredni? Nagy privát területre vágyik a városi zsúfoltság helyett a zöldben? Esetleg érdekli a fenntartható életmód, a permakultúra? Ne görgessen tovább, ez az ingatlan lehet, hogy épp Önre vár!

Tata mellett, a Baji szőlőhegyen, a Gerecse ölelésében kínálom megvételre ezt csodás, tatai Öreg-tóra, Tata nevezetességeire és a környező dombokra panorámás 2.140 m²-es kis birtokot.

A telken egy kis ház, pince és garázs található. Az ingatlant néhány éve több ütemben szinte teljes körűen felújították. A telek egy zsákutca csendes végén fekszik, teljesen vegyszermentes kerttel. Természetközeli, mégis közel a város: a terület Tatától néhány perc távolságra fekszik, jól megközelíthető, télen-nyáron járható, murvás úton.

A terület az áram kivételével rezsimentes (OFF-GRID): dr. Országh József féle vízönellátó rendszerrel szerelt. Az áramszolgáltatás kiváló és bővíthető, ha szükséges.

A telek paraméterei számokban:
Telek: 2140 m²
Ház: 66 m²
Garázs + műhely: 42 m²
Fedett terasz: 30 m²
Pince: 12 m²

Az ingatlan Bécs-Budapest tengelyen található, Győr és Budapest között félúton. Nem nehéz beleszeretni: a csodás napfelkelték és naplementék, a panoráma és a nyugalom magával ragadó. Ezen felül az élelmiszerbiztonság jegyében itt minden megtermelhető vegyszermentesen, amire egy családnak szüksége van.

Ha megtetszett az ingatlan a képek alapján, egyeztessünk időpontot a személyes megtekintésre! Garantáltan nem fog csalódni!

Kategória:

zártkerti ingatlan