Irányár:

22 900 000 Ft

Alapterület:

42 nm

Megvételre kínálom Tatabányán a Komáromi úton ezt az első emeleti 42 nm-es lakást. Az ingatlan jelenleg egy két bejérattal rendelkező nagy szobából, egy tágas konyhából, és egy fürdőszobából áll. Az új tulajdonosa könnyedén akár kétszobássá is alakíthatja.

A lakáshoz egy kb. 4 nm-es erkély is tartozik. Az ingatlan nyugati tájolású, rendkívül világos, napfényes. Állapota jó. A konyhában az ablakot korábban kicserélték és néhány éve a fürdőszoba is fel lett újítva. A lakás fenntartási költsége nagyon alacsony: a fűtés költségosztós távhő.

Az ingatlanhoz tároló is tartozik. 

Az elhelyezkedése központi: a Fő tér gyalogosan néhány perc alatt elérhető, de a vasútállomás, buszvégállomás, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, piac is gyalogosan pár percnyi távolságra vannak. A lépcsőház rendezett, a lakóközösség kiváló.

Ideális választás lehet akár időseknek, vagy fiatal életkezdőknek, esetleg egyedülállóknak. De befektetésnek is ajánlom, jó elhelyezkedése és alacsony fenntartási költsége miatt bármikor könnyedén kiadható.

Az ingatlan hagyatéki eljárásban érintett, így csak előszerződéssel vásárolható meg. A birtokba adás emiatt néhány hónap is lehet.

Kategória:

lakás

Szobák száma:

egy

Emelet:

1.

Ingatlan állapota:

átlagos