Irányár:

42 500 000 Ft

Alapterület:

68 nm

CSOK-képes, jó elhelyezkedésű, négyszobás lakást keres? Akkor ez a hirdetés talán épp Önnek szól! Ne késlekedjen, ha még igénybe szeretné venni a jelenlegi családtámogatási rendszert!

Eladó ez a 68 nm-es kettő + két félszobás lakás Tatabányán. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa által teljes körűen felújított: a víz- és villanyhálózat, a nyílászárók, burkolatok mind cserélve lettek. Minden jó minőségű, és kitűnő állapotú. Hangulatos, otthonos lakás, ide valóban csak költözni kell. A szobák külön nyílnak.

A fürdőszoba egyedi, tágas, épített tusolóval rendelkezik. A lakás klimatizált.

Az ingatlan ötszintes épület magasföldszintjén található. A környék jól ellátott, mégis csendes. Tatabányán méltán közkedvelt: a közelben gyalogos távolságban elérhetőek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, orvosi rendelők. A közlekedés nagyon jó, a buszmegálló párszáz méterre a háztól található. A parkolás ingyenes. A tömb hamarosan új szigetelést is kap. A lakóközösség rendezett. A ház előtt közvetlenül egy park és játszótér található, így családok számára ideális lehet. A Csónakázó-tó, Tatabánya szabadtéri központja pár perces sétával elérhető.

A lakást szívből ajánlom nagycsaládosok számára. Itt mindenkinek meg lehet a saját privát kis szobája. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, de egy igényesen kivitelezett otthonos lakásra vágyik, itt megtalálta. Jöjjön és győzödjön meg róla személyesen is!

Kategória:

lakás

Szobák száma:

4

Emelet:

magasföldszint

Ingatlan állapota:

felújított