Irányár:

149 900 000 Ft

Alapterület:

157 nm

Modern, új építésű családi házat keres Tata egyik legkedveltebb környékén? Van egy ajánlatom!

CSODÁS, MODERN, ÉPÜLŐ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ TATA-TÓVÁROSBAN. TALÁN ÉPP AZ ÖN ÚJ OTTHONA?

A mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő, 157 nm-es családi ház Tata-Tóváros egyik legkedveltebb utcájában, ahol nagyon nehéz ingatlanhoz jutni. 

A ház elrendezése családok számára ideális, nagyon praktikus: a földszinten egy tágas, napfényes közösségi teret terveztek, amerikai konyhás nappalival, ahonnan a teraszt is elérhetjük. Ezen a szinten továbbá egy dolgozószobát (10,66 m2) és egy fürdőszobát alakítottak ki. A földszinti élettérhez kapcsolódik egy garázs is, mely a lakótérből közvetlenül is elérhető. Itt kerül kialakítása a ház gépészetét rejtő háztartási helyiség is. Az emeleten kapnak helyet a hálószobák, melyből 3-at terveztek. Továbbá itt lesz elérhető a fő fürdőszoba, melyben kád és tusoló is kialakításra kerül. 

Az ingatlan egy élhető méretű, 550 m2-es saját telken helyezkedik el, mely teljesen körbekerített. 

A családi ház modern, energiatakarékos (A+) megoldásokat és sok-sok extrát kínál leendő tulajdonosának: hőszivattyús fűtés (gáz-előkészítés, annak aki több / más megoldást szeretne), padlófűtés, három rétegű nyílászárók, 20 cm hőszigetelés, elektromos redőnyök, vízlágyító rendszer, kerítés, továbbá légkondícionáló-előkészítés, riasztó- és kamerarendszer előkészítés, központi porszívó berendezés előkészítése. 

A ház Tatán, a Zsigmond utcában található. Nyugodt, családi házas övezetben, ami azonban nagyon jól ellátott is egyben: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár is gyalogos távolságban vannak.

Ha a tervek alapján megtetszett Önnek az ingatlan, ne habozzon, mert az építkezés jelenlegi fázisában még lehetősége van a belső terek alakítására! Saját stílusához igazíthatja a burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat. A bővebb műszaki paraméterekért, megtekintésért hívjon még ma!

Ez az ingatlan kulcsrakészen keresi azt a családot, aki új, modern, minőségi otthont szeretne, nagyon jó elhelyezkedéssel. Ne maradjon le róla!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

5

Szintek:

kétszintes

Ingatlan állapota:

új