Irányár:

119 000 000 Ft

Alapterület:

240 nm

ITT AZ ÁLMOK VALÓSÁGGÁ VÁLNAK! ELADÓ CSALÁDI HÁZ, SOK-SOK EXTRÁVAL VÉRTESSZŐLŐSÖN!

Eladó ez a sok extrával felszerelt, hatalmas családi ház Vértesszőlős nyugodt, csendes utcájában, fantasztikus kerttel.

Az ingatlan összesen 3 szintes, szintenként 80 nm alapterületű. Az alsó, szuterén szinten garázst, műhelyt, mosókonyhát, és egy WC-t találunk. Az első lakószint egy hatalmas, világos, tágas 45 nm-es amerikai konyhás nappalival büszkélkedhet, amely a családi élet központja lehet. Ezen a szinten egy kisebb hálószoba, egy fürdőszoba, kamra és előszoba található még. Az emeleten, mely tetőtéri, három hálószobát, egy gardróbot és egy hatalmas fürdőszobát alakítottak ki.

Az ingatlan részben felújított. Jelenlegi tulajdonosai által 2014-ben a közösségi terek, így a konyha, étkező és nappali, valamint az egyik emeleti hálószoba felújításra került. Az újonnan beépített anyagok mind nagyon jó minőségűek.

Számos korszerűsítés és sok-sok extra beépítése is megtörtént a közelmúltban:
A fűtésről egy modern Buderus fűtési rendszer gondoskodik, padlófűtéssel. Továbbá a melegvízellátásban egy napkollektor is segít. Ez a kiépített fűtési rendszer a szigeteléssel, és a korszerű nyílászárókkal kiegészítve az ingatlan fűtését meglehetősen kedvezővé teszi.

4 db klímaegységnek köszönhetően a ház teljesen klimatizált. Ezen felül a vízlágyítórendszer, a kamera- és riasztórendszer és a kandalló is a leendő tulajdonos kényelmét szolgálják.

A telek 630 nm-es, teljesen parkosított. A locsolást egy automata öntözőrendszer biztosítja. A ház mögött, a kíváncsi szemektől rejtve található az ingatlan legnagyobb ékköve: a kert. Közvetlenül az ingatlan mögött egy fedett teraszt alakítottak ki, épített kültéri konyhával, mely a kerti partyk tökéletes színhelye lehet. A teraszról közvetlenül érhető el a 8 x 4 m-es medence, melyet hőszivattyús fűtéssel tarthatunk melegen.

Az udvar végében egy szabad füves terület is található, ahol a gyerekeknek akár kis focipályát, akár játszóteret alakíthatunk ki.
Az udvar egy igazi mediterrán hangulatú oázis. Hangulatos, épített téglafal teljesen elzárja a kíváncsi szemek elől. A ház egy nyugodt, csendes utcában található. A madárcsicsergés, a medence, a fantasztikus kert olyan érzetet keltenek, mintha egész évben nyaralna.

Az ingatlan Vértesszőlősön, nyugodt, falusias környezetben található. Jól ellátott, rendezett település, mely kiváló lokációval rendelkezik. A Budapest-Győr tengelyen, az autópálya feljárótól mindössze néhány perces távolságra, az 1-es vasútvonal mentén található. A közlekedés Budapest és Győr irányába is rendkívül jól megoldható.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy új lakója az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG A PIACON: akár többgyermekes családok számára is ideális elrendezés, ideális elhelyezkedés, számos extra felszereltség. A belső tereket, burkolatokat igény szerint könnyedén a saját ízlésére alakíthatja.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, aki értékeli a nyugodt elhelyezkedést, otthonában kényelemre, nyugalomra vágyik.

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

nappali + 4 szoba

Szintek:

3 (szuterén + 2 lakószint)

Ingatlan állapota:

jó állapotú, részben felújított