Irányár:

49 900 000 Ft

Alapterület:

64 nm

Nagycsaládok figyelmébe ajánlom ezt a prémium lokációval rendelkező ingatlant. Igazi ritkaság a piacon.

Eladó sorba került ez a 64 nm-es, 3. emeleti, amerikai konyhás + 3 külön nyíló szobás lakás Tatabányán a Cseri lakóparkban.

A 2008-ban épült lakás megkímélt állapotú, tulajdonosa nagyon vigyázott rá, így különösebb felújítást nem igényel. A lakáshoz egy nagy, 8 nm-es terasz is tartozik. 

A lakás egyedi hőmennyiségmérős fűtéssel rendelkezik, így a rezsi, rendkívül alacsony.

Tatabánya egyik legkedveltebb lakóparkjában található az ingatlan, mely kivételesen jó lokációval rendelkezik. Számos bevásárlási lehetőség közvetlenül a szomszèdban eléehető. Iskola, óvoda, sportpálya, gyógyszertár szintén néhány perces gyalogos távolságban vannak. A környéken perceken belül minden megtalálható, amire csak szükség lehet.

A ház is remek állapotban van, biztos az anyagi háttere, állandó a tisztaság és az itt lakók is kulturáltak.

Közlekedés szempontjából is ideális, a buszmegálló szinte a ház előtt található, a parkolás díjmentes, autóval néhány perc alatt elérhető a városközpont, vagy akár az autópálya is.

Elsősorban azoknak ajánlom az ingatlant, akik olyan lakást keresnek, ahol mindenkinek meg van a saját privát kis kuckója. Ha biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár befektetésnek, akár otthonuknak tudják elképzelni ezt a lakást.

Kategória:

lakás

Szobák száma:

4

Emelet:

3.

Ingatlan állapota: