Irányár:

52 000 000 Ft

Alapterület:

170 nm

Kizárólagos kínálatból eladó ez a 170 nm hasznos alapterülető, folyamatosan karbantartott családi ház. Az ingatlan utcafronti szintjén 3 tágas szoba, fürdőszoba, hatalmas előszoba található. Jól alakítható, tágas terek, ahol bátran elengedheti a fantáziáját.

A szuterénszint a lakótérből lépcsővel és külön bejárattal is elérhető. Korábban vállalkozást üzemeltettek itt. Üzleti célra vagy akár kisebb átalakítással egy második generáció számára, lakhatásra is alkalmas.

A ház jól karbantartott: a tetőt felújították, az ablakok újak, a fürdöszoba is néhány éve lett felújítva.

A fűtés gázkazánnal vagy fatüzelésű kazánnal is működik.
A ház riasztóval szerelt.

A telek élhető méretű, teljesen körbekerített. A telek végében felújításra szoruló melléképületek vannak. Az utcáról egy egyállásos garázs is nyílik.

Az ingatlan Felsőgalla csendes, kisforgalmú utcájában található, új építésű házas övezetben. Kedvelt környék, ahonnan minden könnyedén elérhető, ami a napi élethez szükséges. Mintha faluban élne, mégis nagyon közel a városhoz.

Nagyszerű, sok lehetőséget tartogató, jó állapotú ingatlan. Ha ilyet keres, ne görgessen tovább, ezt a házat érdemes megnéznie! Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Kategória:

családi ház

Szobák száma:

4

Szintek:

2

Ingatlan állapota

átlagos